söndag 14 april 2013

Fototriss del 215

Skyltar

är denna veckas utmaning i FOTOTRISS.

Idag har jag gått runt några timmar i min hemstad Helsingborg utan att hitta några intressanta skyltar att fotografera. Jag hade ju en ambition att ta färska foto och inte använda mig av arkivet ... men men så här får det bli.

Väldigt spridda bilder i temat men jag tänkte att blått kunde vara den röda tråden. Bilderna är tagna i Jordanien, Sverige (Öland) och Kina.
13 kommentarer:

 1. Härliga bilder som lockar till att resa. Särskilt den nedersta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ... trevligt att få feedback!
   /Eva

   Radera
 2. Fint ihopsatt triss, gillar att blått går igen i alla 3 bilderna. Känns också som bild 1 och 2 har likheter på nåt sätt... Kanske bara en känsla av något :) att det står M vid fåret tolkar jag som ett fårlikt "Määäää" :D
  Tack för din fina kommentar på min triss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv ... du är en duktig forograf!
   /Eva

   Radera
 3. Är det så dåligt med skyltar att fota i Hbg? En fin triss blev det i alla fall och mittenbilden med fåret gillar jag bäst. Den är exotisk på sitt vis den med. Roligt att du försöker hitta Malmömiljöerna i mina bilder. Ofta kommer de från området kring Värnhem där jag rör mig mycket. Men sedan är jag med i en fotoutmaning med många andra Malmömiljöer i. Kolla gärna: http://jahhollis.blogspot.se/search/label/Hundrahus2013

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och jag skall så klart kika in på din andra fotoutmaning!
   /Eva

   Radera
 4. Ibland finns de närmare än man tror. i arkivet så också mina.
  ha en fin vecka
  Önskar Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Tiden räcker inte alltid till för att dölja sina ambitioner ... får nog rota i arkivet av och till!!!
   /Eva

   Radera
 5. Ha ha vilken bra triss. Mannen kanske inte vågar gå för långt från toan, och fåret väntar kanske på en date här på mötesplatsen. Annorlunda och fyndigt blev det tycker jag.

  SvaraRadera
 6. Tack för din kommentar hos mig!
  Det måste vara attans svårt både i Jordanien och Kina om de inte kör med västerländska bredvid. Toaskyltarna är ju tydliga.
  Snyggt trissat!

  SvaraRadera
 7. Tackar! Har begränsat med tid att lägga på detta men jag önskar att tid fanns att besöka alla bidrag! Fast Rakson din brukar jag alltid gästa ... du är en bra fotograf!!
  / Eva

  SvaraRadera
 8. Gillar hur du fotat skyltarna och fått med både mannen oh fåret.

  SvaraRadera